måndag 10 november 2008

Tänk att det snart är jul...






I verkliga livet är det tre veckor kvar till första advent och några ytterligare till jul, men i bloggvärlden är julstöket i full gång. Kikar man runt hittar man julmusik, glögg, julpyssel och annat. (Titta bara in på någon av alla de härliga bloggar i min blogglista!)


Härligt tycker jag som gillar julen. Den allra bästa tiden är den innan jul.

Nu sitter jag här med tända ljus och äter pepparkakor och lyssnar på julmusik....

Hoppas ni har det bra!

Kram

söndag 2 november 2008

Soffan blev som ny




Helgen i sin korthet har inneburit en hel del bärande och kånkande. I den här familjen gillar vi nämligen att möblera om. Det ger huset och hemmet ny energi !
Denna gången har vi inte bara möblerat om utan snarare bytt rum. Det har burits allt från piano, garderober till böcker, leksaker, skrivbord och datorer. Vi har nu fått ett stort allrum uppe med två stora skrivbord, tv-hörna med soffa och rum för lek, samtidigt som lille A fått ett härligt barnrum nere.

Annat kul som har hänt är att soffan har fått ett nytt överdrag. Vi har köpt ett vitt överdrag hos Bemz, som kom med posten i fredags. Det blev som en helt ny soffa! I flyttandet fick även det vita skrivbordet komma in i vardagsrummet. Att blanda gammalt och nytt är något som syns mycket hemma hos oss.
Nu är det dax att ta tag i det sista från rumsbytandet. Det är konstigt vad mycket det drar med sig : )
Ha en bra vecka !
Kramkram /Emma
Soffan heter Göteborg och är från IKEA, men den har utgått ur deras sortiment.